Rekordstort Ethereum, men fortjeneste er startet

Rekordstort Ethereum, men fortjeneste er startet

Efter de absolutte historiske optegnelser over Ethereum ser i dag en klar forekomst af røde tegn.

Bekræftelse af yderligere fortjeneste tager priserne nedad.

Et fald, der ikke bekymrer sig i øjeblikket, men som begynder at give signaler især til Bitcoin om, at operatører har udnyttet stigningen over 40.000 dollars til at tage overskud.

Faldet kommer mindre end 24 timer fra de nye Bitcoin Profit all-time højder for Ethereum, som i går opdaterede de nye all-time poster til 1.439 dollars (Bitfinex data), selvom for et par dollars. Det er et rekordhøjt niveau, der ser det tredje højdepunkt i volumener i Ethereums historie med over 11 milliarder dollars handlet.

Omvendt for Bitcoin såvel som for de fleste andre altcoins var i går ikke en særlig begivenhedsrig dag med Bitcoin-handel lige over 8 milliarder dollars. Det er et signal, der generelt indikerer et øjebliks refleksion.

I dag ser over 90% af kryptokurver i negativt område. Blandt de 25 bedste er der kun et grønt tegn, det fra Vechain (VET), der stiger med 7%, det eneste der går imod trenden i dag.

Stærkt spring op af Hedera Hashgraph (HBAR), der vinder over 39%, følger Enjin Coin (ENJ), som vender tilbage til opad og vinder 19%. Tredje trin på podiet for Ren, der tjener lige under 10%.

På trods af de sidste par timers svaghed forbliver markedsværdien over $ 1 billioner, hvor Bitcoin bekræfter sin beholdning på 65% som dominans, mens Ethereum forbliver på 14%.

Defi-Pulse 200121

DeFi’s TVL trækker sig tilbage på grund af tilbagegang på markedet. Total låst værdi falder til lige under 25 milliarder dollars. Maker fortsætter med at bekræfte sit lederskab. Aave og Compound følger.

Bitcoin bryder den nedadgående trekant, der var dannet i de sidste par dage, med priser, der i disse timer går for at teste den vigtigste trendlinje, trendlinje, der kombinerer de stigende nedture fra midten af ​​december, og som går til nutidens laveste niveauer, supportniveauer dynamisk.

Det er et teknisk signal, der skal følges nøje hele dagen. En yderligere strækning under 34.000 vil begynde at give det første tegn på kortsigtet svaghed efter 5 ugers stærke gevinster.

Det er et teknisk signal, der kun er gyldigt på kort sigt, mens der på mellemlang sigt er plads til at falde uden frygt op til området $ 29.000. I en nuværende tilstand ville det bullish signal kun eksistere med priser under $ 40.000.
02 ETH 20210120

Ethereum, efter de nye historiske optegnelser, ser fortjenesten, som skubber priserne tilbage i 1.300 dollarområdet.

I øjeblikket er der ingen advarselsskilte, selv på kort sigt. De ville kun udvikle sig til priser under $ 1.100.