LND legger til Wumbo-kanalstøtte; Gjør det mulig for større Bitcoin Lightning-nettverkstransaksjoner

Du vil nå kunne sende mer betydelige Bitcoin-betalinger (BTC) -betalinger gjennom sendelagsimplementeringen, Lightning Network, etter vellykket lansering av betalingskanaler merket, Wumbo.

I en kunngjøring torsdag kunngjorde Lightning Network Implementation, LND, utviklet av Lightning Labs, introduksjonen av “Wumbo” -kanaler som gjør det mulig å sende og motta flere Bitcoins enn tidligere

Siden lanseringen i 2018 har LND-utviklerne iterert og eksperimentert på Layer-2-protokollen for å tillate raske og lave gebyrtransaksjoner for brukere. Plattformen gjør det mulig for to brukere å lage direkte betalingskanaler for å gjøre små, raske transaksjoner. Utviklerne satte en maksimal mottaksgrense på 0.16777215 BTC og en maksimal betaling på 0,04294967 Bitcoin Profit gjennom kanalene.

Disse begrensningene ble satt på plass for å begrense mengden brukere kan sende på grunn av at LND-nettverket fortsatt er i testfasen. Med introduksjonen av Wumbo er disse kappene avskaffet, slik at det kan sendes større mengder BTC på kanalene. Blockstroms utvikler, Rusty Russell, oppfordrer imidlertid forsiktighet mens han sender store summer for å unngå tap.

„Som alltid er det best å tenke på Lightning som dine småkassa, snarere enn din livsbesparelse.“

Wumbo-kanalene har tidligere blitt implementert på andre Lightning-implementeringer, inkludert ACINQs eclair og Blockstream’s c-lightning. Wumbo, i hver applikasjon, lar brukerne muligheten til å akseptere og sende store transaksjoner gjennom oppdateringen eller holde maksimalkapslene på plass.

Lightning Labs administrerende direktør Elizabeth Stark opplyser at åpningen av Wumbo-kanaler har som mål å øke bruken og adopsjonen av LND på tvers av detaljister, bedrifter og bedrifter. Opt-in-funksjonen gjør det mulig for selskaper å handle mer omfattende mengder BTC trygt og sikkert, sa Stark. Hun la til,

„Med større kanaler bruker nodeoperatører og selskaper mer kapital per kanal, noe som reduserer behovet for å åpne flere kanaler eller sykle gjennom kanaler så raskt.“

Så langt hadde flere selskaper allerede tatt i bruk Wumbo-kanalene som driver større likviditetsnoder lenge før den offisielle implementeringen ble utgitt.