Her er grunden til, at Bitcoins prisrally i 2021 er 130% bedre end i 2017

Den 7-dages gennemsnitlige BTC-volumen på førende spotbørs er nu over $ 10 milliarder dollars for første gang i Bitcoins historie. Den 7. januar 2021 nåede den daglige volumen en ATH på $ 13,8 milliarder. Dette er 130% højere end toppen fra december 2017 på $ 6 mia. Baseret på data fra Arcane Research.

Bortset fra det faktum, at dine finansielle rådgivere og formueforvaltere er mere tilbøjelige til at have kryptosamtaler, stiger Bitcoins handelsvolumen og OI på reguleret børs CME også. CME lancerede Bitcoin Pro futures i midten af ​​december 2017, og styrtet fulgte tæt efter.

I januar 2021 er der imidlertid en næsten eksponentiel stigning i BTC futures handelsvolumen. Med ringindhegningsmetoden fra børser i Asien, Indien, øger handelsvolumen på CME, at der snart kan være lovgivningsmæssig godkendelse, hvilket øger den erhvervsdrivendes stemning. Selvom AssetDash rangerede Bitcoin på 7. plads på sin øverste aktiverliste, tilføjes prisrallyet og den stigende investeringsstrøm til den digitale guldfortælling og ikke aktivklassen, i modsætning til 2017.

Mens Bitcoins 2017-rally handlede om at sælge og afslutte til det rigtige prispunkt, handler dette om HODLing. Scott Melker på Twitter kommenterede, hvordan han er færdig med at handle, og Bitcoins nuværende marked er det, han handlede for. Dette er stemningen på tværs af spotbørser, men detailhandlere kan dog have stoppet hyppigheden af ​​dagtransaktioner, men salg foregår stadig hos detailhandlere.

Hvis dette er, hvad dagshandlere har ventet på, er den nuværende prisrally 360 grader forskellig fra 2017. Institutionalisering har introduceret både volatilitet og modenhed til det nuværende Bitcoin-marked. En anden interessant kontrast mellem de to prisopløb er OI. Skønt gearingsgraden på tværs af børser er faldet, er OI steget konsekvent med prisen. For hver prisstigning afvikles flere lange og korte positioner på BitMEX, men detailhandlere åbner dog flere positioner, og OI er høj.

Den åbne rente nåede et højdepunkt på $ 10,5 mia., Og den er faldet tæt på $ 8,5 mia. På de bedste derivatudvekslinger. I den igangværende prisrally er der en mulighed for, at OI stiger over den tidligere ATH på $ 10,5 milliarder. Prisrallyet i 2021 er langt i forhold til 2017-rallyet, statistisk set kan det siges at være 130% større og bedre.